«Укрзалізниця» продовжує призначати поїзди для вивезення українців із Польщі

By Gromada | 24/03/2020 | Повідомлення, Суспільство

«Укрзалізниця» повідомила, що призначила ще два швидкісний поїзди «Інтерсіті+2 сполученням «Перемишль – Київ» для надання допомоги українцям, які внаслідок карантинних обмежень не можуть самостійно перетнути кордон.

2Перший поїзд відправиться із Перемишля о 13:10 25 березня під номером 716/715. Під час рейсу з Польщі поїзд робитиме зупинку у Львові та прибуде до Києва о 22:17. Другий поїзд під номером 706/705 відправиться із Перемишля о 15:50 25 березня, також зробить зупинку у Львові й прибуде до Києва о 00:46 26 березня. Із Києва поїзди відправляться без пасажирів», – йдеться в повідомленні.

Повідомляється, що бригада стюардів, яка обслуговуватиме поїзд, буде забезпечена усіма необхідними засобами захисту та дезінфекції.

Раніше «Укрзалізниця» вже відправила вісім спецпоїздів для перевезення громадян України із Польщі та Чехії, а також поїзд із Риги для вивезення громадян Білорусі й балтійських країн.

В МЗС раніше повідомили, що за сприянння дипломатів в Україну за час обмежувальних заходів за кордоном повернулися понад 70 тисяч українців.